“Νανοϊατρική” ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΕΚΠΑ

Η Ιατρική Σχολή και το τμήμα Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ λειτουργούν για δεύτερη χρονιά  ένα νέο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη “Νανοϊατρική”.

Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Ιατρικής, Φαρμακευτικής, Βιολογίας, Νοσηλευτικής, Φυσικής, Χημείας, Πολυτεχνικών Σχολών και άλλων θετικών επιστημών.

Η χρονική διάρκεια φοίτησης στο ΔΠΜΣ που οδηγεί στη λήψη Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) είναι ένα έτος, στο οποίο περιλαμβάνεται και ο χρόνος εκπόνησης διπλωματικής εργασίας. Το πρόγραμμα σπουδών είναι στα Αγγλικά και είναι δομημένο σε τρεις ενότητες:
UNIT 1 : Introduction to Nanotechnology
UNIT 2: Applications of Nanotechnology in Medicine
UNIT 3: Nanotoxicity and Regulatory Aspects
Ενώ περιλαμβάνει επιπλέον και την εκπόνηση διπλωματικής εργασίας.

Πληροφορίες, το πρόγραμμα σπουδών και το έντυπο αίτησης μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής Αθηνών https://school.med.uoa.gr/metaptychiakes_spoydes/programmata_metaptychiakon_spoydon_apo_to_akad_etos_2018_19/pms_diatmimatika/nanoiatriki/ και στην ιστοσελίδα του Τμήματος Φαρμακευτικής (www.pharm.uoa. gr).

Αιτήσεις από τους υποψήφιους φοιτητές μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο [email protected] από τη Δευτέρα 6 Μαϊου 2019 έως την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019. Η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων θα ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 και το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 2/10/2019.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φοιτητές σας και κάθε άλλο πιθανό ενδιαφερόμενο για το νέο αυτό πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του ΔΠΜΣ Νανοϊατρική
Στάθης Ευσταθόπουλος
Καθηγητής, Ιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ

Κώστας Δεμέτζος
Ο Αναπλ. Διευθυντής του ΔΠΜΣ Νανοϊατρική
Καθηγητής, Τμ. Φαρμακευτικής, ΕΚΠΑ