Τα αποτελέσματα των εκλογών στην ΠΟΣΔΕΠ

Ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 24/2 το 14ο Συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ με την εκλογή της Διοικούσας Επιτροπής από τους Συνέδρους και ακολούθως της Εκτελεστικής Γραμματείας. Ήταν ένας θρίαμβος για την παράταξη μας, τη “Συνεργασία Πανεπιστημιακών”, μια παράταξη που φτιάχτηκε από όλους εμάς πριν μόλις 6 χρόνια και πολύ σύντομα έγινε κυρίαρχη και καθόρισε την πορεία της ΠΟΣΔΕΠ όλα αυτά τα χρόνια. Μια παράταξη πλήρως εξαρτημένη από εμάς που συμμετέχουμε σε αυτήν και μόνο και απόλυτα ανεξάρτητη από εξωτερικούς παράγοντες. Μια παράταξη αυστηρά προσηλωμένη στα πραγματικά προβλήματα των μελών ΔΕΠ και στην αναβάθμιση των Πανεπιστημίων και της Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας γενικότερα.

Τα αποτελέσματα:
Ψληφισαν συνολικά 171 σύνεδροι και έλαβαν:
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ 61 σύνεδροι, 12 έδρες στη Διοικούσα Επιτροπή (ΔΕ) και 4 έδρες στην Εκτελεστική Γραμματεία (ΕΓ)
ΚΙΠΑΝ 30 σύνεδροι, 6 έδρες στη ΔΕ και 2 έδρες στην ΕΓ
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ 20 σύνεδροι, 4 έδρες στη ΔΕ και 1 έδρΑ στην ΕΓ
ΔΗΠΑΚ 17 σύνεδροι, 3 έδρες στη ΔΕ και 1 έδρα στην ΕΓ
ΑΡΜΕ 11 σύνεδροι, 2 έδρες στη ΔΕ και 1 έδρα στην ΕΓ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ 11 σύνεδροι, 2 έδρες στη ΔΕ και 1 έδρα στην ΕΓ
ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 10 σύνεδροι, 2 έδρες στη ΔΕ και 1 έδρα στην ΕΓ
Ανεξάρτητη Παράταξη Φιλοσοφικής Σχολής 5 σύνεδροι, 1 έδρα στη ΔΕ
Ανεξάρτητη Παράταξη Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής 5 σύνεδροι, 1 έδρα στη ΔΕ
Α.ΔΙ.Κ.Ι.Α. 1 σύνεδρος

Η συγκρότηση του προεδρείου θα γίνει σε λίγες μέρες με συνεδρίαση της ΕΓ που θα συγκαλέσει ο καθηγητής Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, Γιάννης Νηματούδης από την παράταξη μας ο οποίος και θα συντονίσει τη συνεδρίαση και θα είναι ο υποψήφιος Πρόεδρος εκ μέρους μας.

Ήταν το τελευταίο Συνέδριο μου ως μέλος των οργάνων της Ομοσπονδίας, καθώς όπως έχω ήδη ανακοινώσει αποχωρώ από αυτήν. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους τους φίλους που συνεχίζουν και φυσικά εύχομαι να πάνε την ΠΟΣΔΕΠ ακόμη καλύτερα απ’ ότι την πήγαμε μέχρι σήμερα. Εύχομαι και στο Γιάννη καλή εκλογή και καλή θητεία.